Schiller Theater
Place Royale

Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
T 030 23 19 380Rolstoel

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?
  vorige paginavorige pagina
   
zaterdag 25 maart 2017  
   
Les Tigresses Rouges
VerDronken
 
Winnaars Utrechts Kleinkunst Festival 2016!
Les Tigresses Rouges brengen meerstemmig muzikaal cabaret in het Nederlands en het Frans. Deze ietwat onhandige femmes fatales gunnen je een blik op hun kleine kantjes.

In deze wereld strijden ze dagelijks met het vrijgezellenbestaan: hun strijdlustige kant. In deze wereld zwaaien katachtige vrouwen de plak: hun dominante kant. In deze wereld is niets zwart-wit, maar eerder dierenprint – rood: hun passionele kant.

We zijn aanspreekbaar, maar benader ons best langzaam met een lekker brokje én stevige handschoenen. Beschouw dit alvast als een van de eerste wijze lessen van de Tigressen. Een totaal spektakel dat herkenbaar zal zijn voor elke vrouw (en elke man die het aandurft).

Les Tigresses Rouges zijn: Karo Voets, Silke De Smedt, Leen De Clippel en Bieke Vroman.

Juryrapport Utrechts Kleinkunstfestival
“Les Tigresses Rouges, twee speelpoezen Karo Voets en Silke De Smedt met  percussioniste Leen De Clippel, brachten kleinkunst, ’n vleugje cabaret met een mengelmoes van chanson en kleinkunst in het Frans en Nederlands. De jury en publiek, in een vrijwel uitverkocht Schiller Theater ‘Place Royale’, zagen dat deze dames uit de omgeving Gent de tijger uit henzelf naar boven haalde. Beiden konden het publiek en jury uitermate bekoren. De dames hadden op ‘n doordachte wijze een programma in elkaar gezet, wat een mix bracht van verrassing, muzikaliteit, absurditeit en humor. Resultaat: pure entertainment!

Voor zo’n gekozen vorm komen mensen naar de theaters. Mooie 2-stemmige samenzang met eigen muzikale begeleiding op piano en elektrisch orgel. Ondanks een beperkte podiumruimte hadden de beide dames aandacht besteed aan de choreografie terwijl de kledingkeuze zorgde dat zowel publiek als jury van hen genoten.”

   
Prijs € 16
   
Gereduceerde prijs € 14 voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden
   
Aanvang 20:30 uur
   
Einde 22:30 uur