Schiller Theater
Place Royale

Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
T 030 23 19 380Rolstoel

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?
Algemene informatie

U kunt uitsluitend kaarten bestellen via deze website door bij de gewenste voorstelling op de knop 'tickets' te klikken. U dient zich eenmalig te registreren voordat u kaarten kunt bestellen. U maakt hierbij een zogenaamd profiel aan waarmee u eenvoudig op de site kunt inloggen. U hoeft dan bij een reservering niet meer al uw persoonlijke gegevens in te vullen. Bovendien kunt u een overzicht zien van uw eerdere reserveringen. Bij een volgend bezoek hoeft u alleen maar in te loggen.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw reservering. Het daarin vermelde reserveringsnummer dient u te onthouden.

Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor uw reservering en niet voor andere doeleinden. Wij vragen u om een telefoonnummer om u in geval van een wijziging in het programma of annulering tijdig te kunnen bereiken.

Betaling

U betaalt de kaarten contant aan de kassa van het theater, er is geen PIN mogelijkheid (er bevindt zich een geldautomaat op het Neude, op slechts enkele minuten lopen van het theater).

Korting

Vrienden van het Schiller Theater en houders van een U-Pas, 65+-pas of studentenpas krijgen een korting op de toegangsprijs zoals vermeld in het programma. Deze korting wordt gegeven op vertoon van een van de genoemde passen.

Afhalen tickets

Kaarten kunnen vanaf 3 kwartier voor aanvang van het programma worden opgehaald. Een kwartier voor aanvang van het programma gaan de niet opgehaalde kaarten in de vrije verkoop.

Vrije plaatskeuze

Het theater kent een vrije plaatskeuze.

Belangrijkste huisregels

Het theater is geheel rookvrij. Het maken van foto's, video- en geluidsopnamen is verboden, tenzij hiervoor toestemming van de theaterleiding is gegeven.