Kiki Schippers-try-out nieuw programma

Kiki Schippers-try-out nieuw programma

Kiki Schippers won eind 2014 de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. In 2015 ging haar eerste avondvullende programma in première en dat werd lovend ontvangen. Ook op de radio is ze inmiddels een vast geluid met haar stekelige bijdrages aan actualiteitenprogramma’s als Spijkers met Koppen. NRC zag een ‘Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig’ en Theaterkrant oordeelde: ‘Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten’. In 2017 won ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied ‘Er Spoelen Mensen Aan’.

Na haar debuutprogramma ging ze naar Argentinië en speelde ze met haar band op de Parade en in de theaters. Schippers kreeg als finaliste in De Slimste Mens zelfs Maarten van Rossum aan het lachen. Ze maakte iedere dag een lied voor Cornald Maas tijdens Opium op Oerol en tourt nu door het land met haar nieuwe voorstelling ‘WAAR’. Per december is ze columniste voor het Algemeen Dagblad.

Foto: Esmée Franken

22 mei 2020
8:30 pm — 10:30 pm (2h)

Schiller Theater Place Royale

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regulier tarief
17,00
Onbeperkt
Kortingstarief
15,00
Onbeperkt

Deel dit evenement!