Contact

Schiller Theater ‘Place Royale’
Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
Telefoon: 030 23 19 380
E-mail: info@schillertheater.nl

Tickets
U kunt uitsluitend kaarten bestellen via deze website door bij de gewenste voorstelling op de knop ‘tickets’ te klikken.

Vrije plaatskeuze
Het theater kent een vrije plaatskeuze.

Minder-validen
Het theater is toegankelijk voor minder-validen. Er is tevens een speciaal toilet op de begane grond.

Belangrijkst huisregels

  • Het theater is geheel rookvrij.
  • Het maken van foto’s, video- en geluidsopnamen is verboden, tenzij hiervoor toestemming van de theaterleiding is gegeven.
  • (Alcoholische) drankjes mogen alleen binnen geconsumeerd worden. U kunt afrekenen met zowel contanten als elektronisch betaalmiddel. Zorg ervoor dat u contant geld bij zich heeft in geval het elektronisch betaalsysteem niet werkt i.v.m. zwakke internetverbinding.
  • Fietsen mogen niet voor het theater worden gestald, dit vanwege een verordening van de brandweer. Er is een (gratis) fietsen stalling onder het stadhuis, op circa 200 meter afstand.

Bereikbaarheid

 

Het Schiller Theater ‘Place Royale’ is gelegen in de monumentale binnenstad van Utrecht. Parkeren is daardoor alleen mogelijk in de parkeergarages.

Wij raden u aan om met het OV te reizen, bushaltes zijn gelegen op het nabije Jans Kerkhof. Komt u met de fiets, dan kunt u deze kosteloos stallen in Fietsenstalling Utrecht Stadhuis op circa 150 meter van het theater.