Algemene voorwaarden Stichting Behoud Schiller Theater “Place Royale” voor cultuur

Algemene informatie
U kunt uitsluitend kaarten bestellen via deze website door bij de gewenste voorstelling op de knop ‘tickets’ te klikken. U dient zich eenmalig te registreren voordat u kaarten kunt bestellen. U maakt hierbij een zogenaamd profiel aan waarmee u eenvoudig op de site kunt inloggen. U hoeft dan bij een reservering niet meer al uw persoonlijke gegevens in te vullen. Bovendien kunt u een overzicht zien van uw eerdere reserveringen. Bij een volgend bezoek hoeft u alleen maar in te loggen.
Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw reservering. Het daarin vermelde reserveringsnummer dient u te onthouden.
Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor uw reservering en niet voor andere doeleinden. Wij vragen u om een telefoonnummer om u in geval van een wijziging in het programma of annulering tijdig te kunnen bereiken.

Annuleren of omruilen tickets
Uitsluitend mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Voor het annuleren of omruilen van plaatsbewijzen brengen wij een bedrag van € 1,50 per ticket in rekening.
U kunt uw plaatsbewijs omruilen voor die van een andere voorstelling of inwisselen voor een Tegoedbon.

Beeld- en geluidsopnames
Het is beslist niet toegestaan om tijdens een voorstelling zelf foto-, film, video- of geluidsopnames te maken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het theater of de producent. Het gebruik van flitsapparatuur wordt als zeer hinderlijk ervaren en is derhalve verboden. Mobiele telefoons dienen uit te staan voor, tijdens de voorstelling.

Betaalwijzen
· Online + betaallink: iDEAL, Bankcontact en/of via Sum Up,
· Aan de theaterkassa: contant, pinbetaling, creditcard, Podium Cadeaukaart, theater bon.

Bijkomende kosten
· Administratie kosten: bij telefonische reservering wordt € 1,50 extra per order in rekening gebracht.
· Verzendkosten: indien u hardcopy tickets per post wilt ontvangen wordt € 2,50 per order in rekening gebracht.

Stoelkeuze
Er is bij ons een vrije stoel keuze.

Vrienden van het Schiller Theater, 65+ en CJP-tarief
Het Schiller Theater hanteert een standaard korting voor bezoekers met een Vriendpas van het Schiller Theater, 65+ pas en Studenten pas. Deze kunnen per evenement verschillen. Wij geven dat zichtbaar op de site aan. Gelieve desbetreffende pas bij entree te tonen.

Consumpties
Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Garderobe en drankje
Garderobe en drankje in de pauze. De toeslag voor de garderobe bedraagt € 1,00 per jas. De prijzen zijn zichtbaar bij de bar en incl. BTW..

Jassen
Op last van de brandweer is het niet toegestaan uw jas naar de zaal mee te nemen.

Klachten of suggesties
Indien u niet tevreden bent of suggesties heeft voor het verbeteren van onze service, horen wij dit graag. U kunt bij de receptie een formulier verkrijgen waarop u uw klacht of suggestie kwijt kunt. Wij zullen uw opmerkingen uiteraard met zorg behandelen.

Openingstijden Theaterkassa
De toegang tot het theater en bar is 45 minuten voor de aanvang van de voorstelling.

Klachten of suggesties
Organisatoren en impresariaten behouden zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de programmering.. Alle gegevens zijn onder voorbehoud.

Reserveringsmethode
Via de website www.schillertheater.nl of aan de theaterkassa.
U dient deze reservering te voldoen via de betaallink
Bij telefonische reserveringen dient u binnen 24 uur te betalen.
Tickets die op de dag van de voorstelling worden gereserveerd, dienen uiterlijk drie kwartier voor aanvang van de voorstelling afgehaald te worden. Niet afgehaalde tickets worden zonder bericht geannuleerd en doorverkocht.

Speciale plaatsen
· Rolstoelplaatsen: het theater en de overige ruimten zijn toegankelijk voor rolstoelen. Deze plaatsen zijn vooraf te reserveren en worden verkocht op basis van beschikbaarheid. Rolstoelplaatsen zijn uitsluitend te reserveren via uw reservering en bij de theaterkassa.

Tickets
· E-tickets: deze ontvangt u automatisch wanneer u de reservering heeft betaald.
· Hardcopy ticket: bij reservering aan de theaterkassa.

Toegang tot voorstelling
Laatkomers: het gezelschap heeft het recht om laatkomers te weigeren of op een later, door hen gekozen moment binnen te laten komen. Voorstellingen beginnen stipt op tijd.

Try-out
Staat er try-out bij de voorstelling dan betekent dit dat de voorstelling in ontwikkelingsfase is.

Verantwoordelijkheid
De directie van het theater gaat ervan uit dat u op de hoogte bent van de op deze website genoemde voorwaarden en verwacht dat u deze naleeft. Bij grove nalatigheid behoudt de directie zich het recht voor om de bezoeker de toegang tot het theater en de voorstelling te weigeren.

Wachtlijst
Als een voorstelling is uitverkocht, kunt u zich via de website of telefonisch via t: 030-2319380 op de wachtlijst laten plaatsen. Als er vervolgens tickets beschikbaar komen, nemen wij contact met u op. Uiteraard kunnen wij geen garanties geven voor het alsnog verkrijgen van tickets.

Roken
Alle ruimten binnen het Schiller Theater zijn rookvrij.

De Stichting Behoud Schiller Theater staat ingeschreven bij de KvK onder.nr. 30180290
Het bank nr. van de
Stichting Behoud Schiller Theater NL70RABO0378332260