Utrechts Kleinkunst Festival 2023 HALVE finale

Het 12é Utrechts Kleinkunst Festival 2023 brengt ZES kandidaten Het Schiller Theater “Place Royale” in Utrecht organiseert op 12 & 13 mei de twaalfde editie van het Utrechts Kleinkunst Festival 2023.

Met veel bezieling zijn wij, als Schiller Theater, met onze toelating commissie in het project 12é Utrechts Kleinkunst Festival, kortweg #12ukf2023 gestart aan dit jaarlijks terugkerend evenement. Na een noodzakelijke pauze, i.v.m. covid periode, brengt onze organisatie wederom een prachtig project op historisch planken. Zes artiesten en/ of groepen gaan ons publiek op deze twee dagen met hun kleinkunst vermaken. Vele gegadigden schreven zich voor dit #12ukf2023 in om in ons rijksmonument mee te mogen doen. Ons Schiller Theater “Place Royale” bestaat dit jaar 20 jaar. Als theater instelling willen wij cultuur naar een hoger plan brengen.

HALVE FINALE 12é UKF: Vrijdag 12 mei 20:30 uur

Het Kleinkunst Festival 2023 brengt ZES kandidaten, die voor de halve finale op vrijdag 12 mei geplaatst zijn: Koen Brouwer, Els Degryse (B), Marie Maanlicht, Ruth Elings, Keetje & Ko en Jan Schellink

GRAND FINALE 12é UKF: Zaterdag 13 mei 20:30 uur Deze artiesten en/ of groepen gaan zich tijdens het festival bewijzen om de Utrechtse Kleinkunstprijs in de wacht te slepen. De geselecteerde kandidaten vormen tijdens de halve finale de ingrediënten voor een divers kleinkunst festival. De winnaar van de juryprijs ontvangt van de hoofdsponsor van het festival een geldprijs. Tevens is er een publieksprijs en een persoonlijkheidsprijs beschikbaar.

Het Festival vindt ook dit jaar plaats in het monumentale en sfeervolle Schiller Theater “Place Royale in het hart van het oude historische Utrecht. Reserveren kunt u via www.schillertheater.nl!

12 mei 2023
8:30 pm — 10:30 pm (2h)

Schiller Theater Place Royale

Schiller Theater

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit evenement!