RONALD SNIJDERS “ALS MENS” Zaterdag 23 maart 20:30u. UITVERKOCHT!

Wederom een prachtige nieuwe try-out voorstelling met ditmaal een der Nederlandse toppers in absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes; Ronald. Snijders,
Te zien in ons theater.
Zo werkt Ronald momenteel aan een geheel nieuw programma:, genaamd: ‘Als mens’. Hij gaat verhalen vertellen over zijn echte leven, als mens.
Zijn theatershows stonden altijd bol van de vrolijke, fictieve nonsens, maar wat als absurdist Ronald Snijders ineens persoonlijk wordt en gaat vertellen over zijn echte leven?
Dat wordt het uitgangspunt voor zijn nieuwe theaterprogramma ‘Als mens’.
Persoonlijker? Zeker, maar waarschijnlijk zal hij toch ook weer voorlezen uit eigen werk, met taalgrappen strooien, vreemde liedjes zingen en over de randen van de logica heen banjeren.
Kortom moet je beslist gaan zien.
Hij gaat wederom van start met zijn try-out voorstelling in ons gezellige en knusse theater.
ALS MENS
datum: 24 maart 2024 plaats: #Utrecht
theater: Schiller Theater ‘Place Royale’

aanvang: 20:30 uur
Ronald Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show, Groot Succes 2 en Een avond met mij. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig.
Ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs.
‘Grote Ronald is briljant’, kopte Theaterkrant.
Zijn specialisme: absurdisme met veel taal grappen, verpakt in geheel eigen opgewekt- verwarrende logica, en gebracht als halve terzijdes, liedjes, presentatieteksten, nieuwe woorden, voordracht en diashows.
Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkel kalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisie theaterprogramma De Staat van Verwarring.
Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.
Nu speelt hij de allereerste try-outs van wat een nieuw programma moet worden.
een dezer dagen kunt u meer info en voor tickets gaan boeken via: www.schillertheater.nl

23 maart 2024
8:30 pm — 10:00 pm (1h 30′)

Schiller Theater Place Royale

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit evenement!