ECHT, iets is mooi als het echt is…

Sprankelend cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano.
Coaching: Karin Bloemen.

OVER ASTRID
De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo. De actrice acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 tv-programma De Tv Kantine. Twee theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan. Daarnaast treedt zij ook op als presentatrice/dagvoorzitter. Haar ervaring is die van een publieksaantal van 2000+.

OVER DE VOORSTELLING
Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt tijdens haar voorstelling bezoekers mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en gedurende het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een sprankelende knipoog naar cabaret.
In theaterseizoen 22/23 staat de cabaretière met verve voor het 2e seizoen op de planken met haar eerste solovoorstelling ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’. Doordat Astrid haar jarenlange ervaring, persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement.

www.astridcattelproducties.nl

28 januari 2023
20:30 — 22:00 (1h 30′)

Schiller Theater Place Royale

Astrid Cattel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
regulier
20,00
Onbeperkt
65+/student
18,00
Onbeperkt

Deel dit evenement!