ARJAN KLETON ~brengt spiksplinternieuw Cabaret Event *LOMP* za. 28 sept.

Nieuwe Try-Out voorstelling LOMP

Sinds zijn succesvolle debuut “Met de fles grootgebracht” werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd, op dit moment tour hij met zijn nieuwe voorstelling ‘Sluitingstijd’. Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen. Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam en haalde de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018). Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in Comedy Café Utrecht.
REESDS betaalde tickets worden automatisch doorgeschoven naar zijn spiksplinternieuwe TRY OUT voorstelling van 28 september a.s.
Wij nemen met u die gereserveerd hebben en hun tickets voldaan hebben in de 2e MAART 2024 kontakt met u op!

 

28 september 2024
8:30 pm — 10:30 pm (2h)

Schiller Theater Place Royale

Arjan Kleton

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gereduceerd
voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden
18,00
Onbeperkt
Regulier
22,00
Onbeperkt

Deel dit evenement!