Mama is boos

Net een beetje anders, een tikje eigenwijs, scherp en met humor. Dat is Esther van der Voort. Een verfrissende verschijning in haar vakgebied.Haar passie: mensen verbinden. Als dagvoorzitter en als comedian. Een dag is pas geslaagd als mensen elkaar gevonden hebben  op inhoud, in sfeer of in de lach.
Esther heeft jaren voor de overheid gewerkt. Esther is met haar achtergrond dus gewend om zich snel te verdiepen in ingewikkelde materie maar weet daar met haar humor en haar nuchtere kijk voor iedereen begrijpbare kost van te maken. En ook bij de overheid was zij net even anders dan de rest. De titel atypische ambtenaar is het mooiste compliment dat ze ooit kreeg. Haar achtergrond als comedian geeft haar alle handvatten die nodig zijn om de sfeer van uw bijeenkomst in de door u gewenste richting te sturen. Daarbij verliest zij het resultaat niet uit het oog. Esther is doelgericht dat kan ook niet anders als moeder van vier kinderen. Grote kans dat u aan het einde van uw bijeenkomst met meer resultaten naar huis gaat dan u van te voren bedacht had.
Een breed inzetbare artiest met een ontwapenende directheid, dat is Esther van der Voort.
Als comedian staat ze bekend om haar schaamteloze verhalen. En die heeft ze. Want als veertigplusser gaat het allang niet meer over ‘het is uit met mijn vriendje’, want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend. Esther haalt haar inspiratie uit haar 40+ jaar levenservaring: trouwen, scheiden, vier(!) kinderen in het gareel houden en daten alsof je nog maar een paar goede jaren hebt. Wat zomaar zo kan zijn.
Met haar trefzekere grappen, compromisloze zelfspot en eigenheid won ze de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Sindsdien is ze te zien op comedypodia door het hele land, ook als MC.
“Esther van der Voort is recht voor z’n raap en heeft heel wat van zich af te praten. En dat doet ze met vreselijk sterke humor” – Utrecht International Comedy Festival
esthervandervoort.com

7 oktober 2022
8:30 pm — 10:30 pm (2h)

Schiller Theater Place Royale

Esther van der Voort

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
20,00
Onbeperkt
Gereduceerd
voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden
18,00
Onbeperkt

Deel dit evenement!